Wie ben ik

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! . Omdat je op deze pagina terecht bent gekomen ben je vast nieuwsgierig naar het verhaal achter KADO-blikken. 

Ik ben dus Irene en de persoon achter o.a. KADO-blikken. Ik ben 49 jaar en heb 2 kids Mick (10) en Fiene (6).
 

Het begon allemaal een aantal jaren geleden met snoepjes. Echt waar... je leest het goed :-).  KADO-blikken is namelijk van Snoepwinkeltje Het Stroopsoldaatje (ook van mij :-).

Snoepwinkel Het Stroopsoldaatje komt voort uit een lang koesterende droom! Een droom om een ouderwets snoepwinkeltje te beginnen. Zoals vroeger, op de hoek van de straat. Maar uiteindelijk toch gekozen voor een andere vorm en zo ontstond 1 maart 2017 Snoepwinkel Het Stroopsoldaatje, ’t kleinste flexibele snoepwinkeltje. 

Met een klein assortiment van de lekkerste snoepjes neem ik deel in een paar conceptstores en sta ik soms op evenementen. Ik maak bedankjes en traktaties voor bruiloften, babyshowers, kraamfeesten en verjaardagen maar ook cadeau(kerst)pakketten voor bedrijven. Allemaal net even anders dan anders.

En tijdens deze bezigheden ontstonden de unieke KADO-blikken voor o.a. een verjaardag, jubileum, geboorte, trouwdag, zwangerschap, afscheid, juf of meester, voor kerst, sinterklaas en nog vele meer mooie momenten.  Er is ondertussen een ruime keuze uit mooie wikkels.

Ook maatwerk is wat ik verzorg en denk daarbij maken van bedankjes en traktaties voor bruiloften, babyshowers, kraamfeesten en verjaardagen maar ook cadeau(kerst)pakketten voor bedrijven is mogelijk. Allemaal net even anders dan anders.

En dan is er ook 'Studio Juulz' want ik ben mij meer aan het ontwikkelen op het grafisch ontwerpen van kaarten, naamposters, stationery etc.. 

Creatief bezig zijn en iets unieks maken. Géén massaproductie maar op maat en met liefde handgemaakt. Een blij gezicht daar ga ik voor!

Liefs Irene

 

 

.

 

© 2018 - 2021 Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel